Profiel Hans Groenhuijsen: spreker / presentator / dagvoorzitter

Hans Groenhuijsen, een korte introductie:

Hans Groenhuijsen werkte jarenlang als adviseur en interim-manager bij diverse ondernemingen, en in verschillende management- en directiefuncties bij Boer & Croon, Achmea, Athlon, Akzo Nobel, Pon en Rabobank International.
Hij was vaak betrokken bij transformaties: reorganiseren en herstructureren, start ups en vernieuwen. Hij werkte in diverse sectoren, met name in de automotive en mobiliteitssector, en in financiële dienstverlening.

Inmiddels werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van strategie, innovatie, en transformatie. Daarnaast is hij actief als spreker en dagvoorzitter, en publiceert hij regelmatig via columns en blogs. Daarbij legt hij makkelijk de verbinding naar onderwerpen als technologie, disruptieve innovatie, verduurzaming, en nieuwe vormen van organiseren en samenwerken.

Als trendwatcher en futuroloog schetst hij niet alleen de grote trends en issues in de wereld zoals technologie, energietransitie, politiek en economie, maar hij kan ook vanuit deze brede context inzoomen: van plaatjes en praatjes naar inzicht en uitzicht, van theorie naar praktijk.

Als spreker en dagvoorzitter kenmerkt hij zich door scherpe analyses, vragen, antwoorden en conclusies; pratend over paradoxen en dilemma’s; vanuit optimisme, “dicht op het publiek” en de interactie zoekend.

Lees meer...